Hirdetés

Elindult a Throne and Liberty nyílt bétája, mindenki kipróbálhatja az Amazon új MMORPG-jét

|

Megint új MMO-val próbálkozik az Amazon, ezúttal az NCSofttal együtt.

Hirdetés

A Lost Ark és a New World után az Amazon következő nagy dobása egy újabb koreai import, a Throne and Liberty lesz. Egy kasztoktól mentes MMORPG-ről van szó, ami Solisium középkori fantasy világában játszódik.

A karakterünk játékstílusát a használt fegyvereink szabják meg, így nem vagyunk adott képességkészletekhez kötve. A feladat a világ bejárása, karakterünk fejlesztése, és idővel a többi játékos legyőzése.

Hirdetés

A Throne and Liberty nagy hangsúlyt fektet a PvP-re, de egy egészséges PvP környezethez rengeteg játékosra lesz szüksége. Ebben többek között a mostani nyílt béta is segíteni fog, amit már mindenki letölthet a Steamről, és július 23-án este 7-ig pörgethet. A teszt 18-án indult, és azóta volt már, hogy 57 880-as egyidejű játékosszámot mért a rendszer. Ezzel persze még nem fogja leigázni a versenytársakat, de kezdésnek nem rossz, a hétvége pedig még többet tlhat rajta.

Ha a bétával nem is akartok vacakolni, a teljes verziót mindenképp érdemes lesz kipróbálnotok. A Throne and Liberty szeptember 17-én érkezik, és ingyenesen játszható lesz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)