Hirdetés

Életveszélyes mutatványa miatt büntetést kapott IShowSpeed a YouTube-tól

|

A platform üzemeltetői nem tapsoltak az örömtől a streamer videója láttán.

Hirdetés

Dacára annak, hogy az irányelvekben ennek az ellenkezőjét hangoztatják és egyenlő bánásmódról papolnak, a videómegosztó platformok látványosan kivételeznek azokkal a nagy forgalmat és ezáltal komoly reklámbevételt generáló tartalomgyártókkal. Míg például Átlag Ádámot bármilyen apró mulasztás miatt képesek szankcionálni, addig egy IShowSpeedhez hasonló youtubertől elég sokat eltűrnek, de nem mindent.

Az említett videós nemrég a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság okán végigturnézta a kontinenst, és közben Magyarországra is ellátogatott (budapesti kalandjairól itt írtunk bővebben), extázisba taszítva rajongóit és megdöbbentve az őt nem ismerő járókelőket. Az európai kiruccanás rengeteg nézőt hozott neki, de az általa választott szakma már csak olyan, hogy sosem ér véget a like-, feliratkozó- és donate-vadászat. Mindig újat kell mutatni, mindig emelni kell a tétet, különben a tömeg, amelyiknek a hátán a magasba kapaszkodott, egy pillanat alatt ejti őt.

Hirdetés

Emiatt születhetett meg a fejében az a gondolat, hogy jó ötlet lenne méregdrága sportkocsik felett átugrani, miközben azok egyenesen feléje száguldanak. A bármikor játszi könnyedséggel hátraszaltót dobó IShowSpeed nem egyszer adta már tanúbizonyságát annak, hogy lett volna keresnivalója az atlétika világában, és most is sikerrel teljesítette a kihívást, ám a YouTube nem értékelte a veszélyesnek ítélt, a fiataloknak rossz példát mutató produkciót.

Büntetésből két hétig nem streamelhet a videós, ami őt valószínűleg kevésbé fogja megviselni, mint rajongóit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)