Hirdetés

Ekkortól érkezhetnek az Activision játékai a Game Passbe

|

Olyan címekre számíthatunk, mint a Tony Hawk 1+2 remake és a Spyro Reignited Triology.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy az Activision játékai augusztustól kezdve jelenhetnek meg az Xbox Games Pass kínálatában, legalábbis egyre több forrás utalgat erre. Az első ilyen híresztelés az eXputer fórumokon bukkant fel eXtas1s nevű felhasználó révén, aki már számos megbízható információval szolgált korábban. Ezt a pletykát később a WindowsCentral egyik munkatársa, Jez Corden is megerősítette.

eXtas1s állítása szerint a közeljövőben a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remake és a Spyro Reignited Trilogy is elérhető lesz a Microsoft előfizetéses szolgáltatásában. Corden szerint viszont a zöldek nagy terve nem az, hogy egyszerre tegye elérhetővé az Activision teljes katalógusát, hanem fokozatosan, apránként vezeti be azokat a platformra.

Hirdetés

Mindezek tükrében nyilván a játékosok egyik első kérdés az, hogy mikor kerülnek a régebbi Call of Duty játékok a szolgáltatásba, de erről egyelőre nem sokat tudni. Első körben a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy Game Pass-megjelenésére számíthatnak a rajongók.

Az Activision oldaláról eddig csak a Diablo IV-et kapták meg a Game Pass-előfizetők, illetve tudjuk, hogy a Call of Duty Black Ops 6 is elérhető lesz itt már a megjelenés napján, de egy elég nagy játékkatalógust kell majd feltölteni ide, ha idővel tényleg minden fontosabb Activision címet a Game Pass részévé akarja tenni a Microsoft.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)