Hirdetés

Ekkor mesélnek a Diablo 4 fejlesztői az új karakterosztályról

|

A Spiritborn a Vessel of Hatred kiegészítővel kerül be a játékba.

Hirdetés

A júniusi Xbox Games Showcase során a Blizzard brutálisan véres előzetessel emlékeztetett mindenkit, hogy még nem végzett a Diablo IV bővítésével, és az új tartalmakat ígérő, több kiadásban is megvásárolható Vessel of Hatred kiegészítő cseppet sem fog finomkodni.

Az ígéretek szerint ennek köszönhetően felfedezhetjük majd Nahantu dzsungelét, harcba szállhatunk Mephistóval, valamint kipróbálhatjuk az új kasztot, a Spiritbornt is. 

Hirdetés

A Blizzard eddig keveset árult el az új karakterosztályról, de ez hamarosan megváltozik: a hivatalos Diablo Twitter/X-oldal rántotta le róla a leplet, hogy július 18-án a fejlesztők tartanak egy streamet, amelynek keretében bemutatják a Spiritbornt. Az ígéretek szerint mélyreható betekintést kaphatunk róla a dizájn, a gameplay, a lore és minden más tekintetében is. Mivel a Spiritborn egyetlen korábbi Diablóban sem bukkant fel, ezért nagy várakozés övezi, érdemes lesz belenézni a streambe. 

A nyári kánikulában talán mág távolinak érkezik a hűvös őszi megjelenés, de a Diablo IV: Vessel of Hatred megérkezésére már nem kell sokat várni, október 8-án befut PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is az ötödik szezon keretében, amely augusztus elején rajtol el. 

Ti ki fogjátok próbálni a Spiritbornt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)