Hirdetés

Egy World of Warcraft-játékos 50 másodperc alatt futott végig egy dungeonön teljesen egyedül

|

A Mists of Pandaria Remix nem indult hibátlanul, és a Blizzard még mindig küszködik apró hibákkal. Mindeközben egy magányos pandaren szörnyeket mészárol.

Hirdetés

Azt kevesen vitatják, hogy a World of Warcraftban jelenleg pörgő Mists of Pandaria Remix esemény nagy sikert aratott. A fejlesztők újrakevertek egy korábbi kiegészítőt, telerakták új képességeket garantáló kövekkel, kifarmolható cuccokkal, és más apróságokkal, a játékosok pedig élvezettel gyűjtögetnek.

A végtelenül erősíthető köpenynek és a skálázási rendszernek köszönhetően egyes játékosok képesek meghódítani a világot. Ezek között ott van Cemix, a magányos pandaren monk.

Hirdetés

Cemix egy Trial fiókkal játszik, ami 20-as szinten lezárja a fejlődést. Ettől a ponttól kezdve vagy új karaktert kezd valaki, vagy befizeti a havidíjat. Cemixet egyik opció sem érdekelte, ő a 20-as karakterével ment kitakarítani a Temple of the Jade Serpentet, aminek ellenfelei szinte maguktól csuklottak össze.

A játékos olyan gyorsan keresztülvágott a dungeonon, hogy a háttérben hallható Boney M. - Rasputin szövege még el sem kezdődhetett.

A fenti 0:49.95-ös futam azért lehetett ennyire rövid, mert az ellenfelek 20-as szinthez történő skálázása eleve könnyű harcokat hoz. Erre még rátett egy nagy lapáttal a 10 000 Threads, amit Cemix rácsapott a köpenyére, mely így elképesztően magas bónuszokat garantált neki.

Az ilyen eredmények csak a Mists of Pandaria Remixben jöhetnek össze, ahol a karakterek a végtelenségig erősödhetnek. Alig várjuk, hogy láthassuk majd a szörnyeket, akikké Azeroth hősei válnak majd a háromhónapos buli végére.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)