Hirdetés

Egy újabb xboxos esemény vár ránk a héten, az Alan Wake 2 biztosan szerepelni fog benne

|

A Xbox Partner Preview a Microsoft partnereire fog koncentrálni, így mindenkinek érdemes lesz majd odafigyelnie.

Hirdetés

A Microsoft bejelentett egy új eseményt a hétre: közeleg a következő Xbox Partner Preview, ami október 17-én, este 7-kor lesz esedékes. A műsorban olyan stúdiók hoznak majd bemutatókat, akik együtt dolgoznak a zöldekkel, de nem képezik a stúdiócsalád részét - magyarul külsős csapatokról van szó.

Az eddig bejelentett felhozatalban már szerepel az Alan Wake 2 és annak következő kiegészítője, illetve a Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii és a Wuchang: Fallen Feathers.

Hirdetés

Ezeken felül még egy rakat játékmenet videóra és új bejelentésre számíthatunk PC-re, Xboxra és persze úgy általában a Game Pass kapcsán is. Érdemes lesz mindenkinek odafigyelnie majd a műsorra, lévén a Microsoft rengeteg kiadóval dolgozik együtt, bárki felbukkanhat a stream során. Legutóbbi idén márciusban nézhettünk meg egy hasonló adást, akkor nagyjából 30 percen át pörögtek olyan címek, mint a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, a Tales of Kenzera: Zau, Creatures of Ava, vagy a Frontpunk 2.

Akárhogy is, csütörtökön minden kiderül. A nagyobb trailereket és bejelentéseket természetesen szállítani fogjuk majd nektek, ahogy beesnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)