Hirdetés

Egy titokzatos harmadik játékon is dolgoznak a Dying Light 2 fejlesztői

|

A Techlandnél három cím készül, amik közül kettőt már ismerünk.

Hirdetés

Bár 1991-es megalapítása óta több műfajba is belekóstolt a Techland, 2011 óta a zombik bűvöletében él a lengyel stúdió: először a Dead Island, majd Dead Island: Riptide, a Hellraid, a Dying Light, a Dying Light: The Following, a Dead Island: Definitive Collection és végül a Dying Light 2 Stay Human következett, és a cég a következő projektjénél is marad az élőhalottaknál. 

Az idei gamescom nyitóműsorában leplezte le a fejlesztőcsapat, hogy jön a Dying Light: The Beast, amely egy spin-off, a főhőse pedig ismételten Kyle Crane lesz, aki a Dying Light és a Dying Light: The Following protagonistája volt. De a Techlandnél nem csak ez formálódik. 

Hirdetés

2022-ben jelentették be, hogy a stúdió következő nagyszabású projektje egy AAA-kategóriás, nyitott világú fantasy-RPG lesz, amely egy teljesen új IP-n alapul és olyan veteránok felügyelik a munkálatoakt, akik többek között a The Witcher 3: Wild Hunton is dolgoztak. A narratíva első számú felelőse például az a Karolina Stachy, aki a CD Projekt RED díjnyertes szerepjátékának Bloody Baron történetszálát jegyzi. A rejtélyes projektből már jött egy látványterv is, a csapat pedig azt ígéri, hogy egy történetközpontú fantasy eposzt szállítanak, amiben egy egzotikus világot fedezhetünk majd fel, az egyjátékos szórakozás mellett kooperatív élmény is lesz benne, és továbbfejleszti, valamint finomítja a Techlandre jellemző játékmenet legjobb aspektusait. 

De ezzel még mindig nincs vége a felsorolásnak, ugyanis egy álláshirdetésnek köszönhetően kiderült, hogy a fejlesztőcsapattól egy harmadik, titokzatos címre is számíthatunk. A Techland olyasvalakit keres, akinek van tapasztalata az Unreal Engine 5-tel, ugyanis egy harmadik projekten fog dolgozni, ami ugyancsak egy új IP lesz a Dying Light és a már említett fantasy játék mellett. További álláshirdetésekből kiderült az is, hogy az újdonság belső nézetes, nagyban törekedhet a realizmusra, továbbá tartalmazhat többjátékos elemeket is. 

A Techlandet tavaly vásárolta fel a Tencent, ezért kísérletezhet bátrabban az új IP-kkel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)