Hirdetés

Egy stream már lelőtte, hogyan kezdődik az Until Dawn remake

|

Az átdolgozott prológusért a remake-en dolgozó Ballistic Moon felel.

Hirdetés

Komoly horrorfelhozatalból kell választaniuk október elején a műfaj rajongóinak, hiszen a Silent Hill 2 remake és A Quiet Place: The Road Ahead előtt megérkezik a 2015-ös Until Dawn remake-je is. A Supermassive Games közkedvelt alkotását a Ballistic Moon modernizálta és dolgozta át új platformokra Unreal Engine 5-ben, és bár érkeztek róla videók, még összehasonlító anyag is, sokan az alapján döntenek egy játék vásárlásáról, hogy látták egy streamben a "valódi" játékmenetet. 

Ők örülhetnek neki, a Sony pedig bosszankodhat rajta, hogy az egyik streamer, bizonyos Nikolai7PT látszólag idő előtt közvetítette Twitchen a játék elejét, amivel sok mindent lelőtt előre. 

Hirdetés

Az eddigi információk alapján a Ballistic Moon az Unreal Engine 5 segítségével többek között felfrissítette a karaktermodelleket, a környezetet, az interaktív elemeket, a vizuális effekteket, az animációkat és egyebeket, összességében egy olyan atmoszférikusabb élményt létrehozva, amely joban illeszkedik a modern horrorokhoz, amit olyan funkciók erősítenek fel, mint a ray tracing. A legszembetűnőbb változtatás az átdolgozott prológus, amelynek narratív tempóját kiigazították: a fejlesztők szerint több képernyőidőt adtak Washingtonéknak, hogy a játékosok jobban felfedezhessék a szoros családi köteléküket, és egy kicsit jobban megismerhessék őket. Ezen kívül átdolgoztak néhány jelenetet, amikkel az érzelmi hatást akarják fokozni. 

Nikolai7PT streamje - amely a hír írásának pillanatában a Twitchen továbbra is visszanézhető, nem szedték még le - közel háromórányi játékmenetet tartalmaz, és a kezdőképernyőtől egészen a 3. fejezetig bemutat mindent, az átdolgozott prológust is, amelyet most először láthatunk mozgásban. A közvetítés néhány felfrissített játékmechanikát is megvillant, mint például az átdolgozott fényképezést, ami rögzített és vál fölötti kameranézetek kombinációjával ad filmszerűbb megközelítést, valamint új hozzáférhetőségi beállításokat, például a mozdulatlanságra kényszerítő mechanika alternatíváját. 

Az Until Dawn remake október 4-én jön PC-re és PlayStation 5-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)