Hirdetés

Egy repülő összes utasának levetítették Dakota Johnson R-besorolású, szexuálisan túlfűtött filmjét

|

Elnézést kért a légitársaság a malőr miatt.

Hirdetés

Kellemetlen helyzet állt elő a minap a Qantas légitársaság Sydneyből Tokióba tartó járatán: a fedélzeten tartózkodó összes utasnak levetítettek Dakota Johnson 2023-as, Apuci (Daddio) című, szexuálisan erősen explicit filmjének elejét. A Qantas Airways most mindenkitől elnézést kért a zavarba ejtő hiba miatt.

Mint kiderült, egy váratlan technikai komplikáció következtében az egyéni filmválasztás nem volt elérhető a járaton, amit néhány utas jelzett a személyzetnek. A légiutaskísérők úgy próbálták orvosolni a problémát, hogy az összes utasnak ugyanazt a filmet indították el.

Hirdetés

Miután az utasok és a személyzet szembesült az Amerikában R-besorolású film tartalmával, azonnal leállították a vetítést, és egy gyermekfilmet indítottak el helyette.

"A film nyilvánvalóan nem volt alkalmas arra, hogy az egész járat előtt lejátsszák, és őszintén elnézést kérünk az ügyfelektől ezért az élményért. A járat hátralévő részében minden képernyőn családbarát filmet vetítettünk, ami a szokásos gyakorlatunk azon ritka esetekben, amikor az egyéni filmválasztás nem lehetséges. A továbbiakban felülvizsgáljuk a film kiválasztásának módját."

- nyilatkozta a Qantas szóvivője a The Guardiannek.

Egy Reddit-felhasználó, aki a járaton tartózkodott, bejegyzésében arról írt, hogy nemcsak meztelenség, hanem "rengeteg szexting is volt a filmben - az a fajta, ahol szó szerint el lehetett olvasni a szövegeket a képernyőn anélkül, hogy fejhallgatóra lett volna szükség".

Azt írta, hogy majdnem egy órán át ment a film, mire átváltottak a gyerekbarát megoldásra, ami kifejezetten kellemetlen volt a fedélzeten lévő családok és kiskorúak számára. A történtekért a légiutaskísérők is elnézést kértek.

Posts from the qantasairways
community on Reddit

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)