Hirdetés

Egy olimpikon tornász is segítené IShowSpeed rekordkísérletét

|

Ilyen háttérrel talán sikerül tényleg megdönteni a hátraszaltó világrekordját.

Hirdetés

IShowSpeed, a népszerű streamer (aki hazánkban is megfordult a nyáron) nemrégiben megpróbálta megdönteni a legnagyobb számú hátraszaltó rekordját egyetlen egy nap alatt. A célja több mint 1000 hátraszaltó volt, de végül körülbelül 660-ig jutott, így nem sikerült megdöntenie a rekordot - szomorkodhat egyöntetűen minden lelkes rajongó. Az erőfeszítése után Speed viccesen megjegyezte, hogy "megbénult" a kihívás fárasztó hatásaitól​.

Ezt a kísérletet Frederick Richard, egy olimpiai bronzérmes tornász is észrevette, aki elismerését fejezte ki Speed kitartása iránt, és felajánlotta, hogy segít neki a következő próbálkozásban. Richard kiemelte, hogy Speed technikáján érdemes lenne finomítani, hogy jobban teljesíthessen a következő alkalommal. TikTokján dicsérte Speed teljesítményét, és jelezte, hogy ha a videója viralissá válik, ő is fontolóra venné a rekord megdöntését​.

Hirdetés

IShowSpeed hírneve a kiszámíthatatlan és kaotikus közvetítésekről alakult ki, amelyek a videojátékoktól kezdve a real life közvetítésekig terjednek. Miután egy rövid pihenőt tartott, Speed megígérte rajongóinak, hogy újra megpróbálja megdönteni a hátraszaltó rekordját​. Frederick Richard olimpiai szintű tornászként való együttműködése jelentősen javíthatja Speed edzési lehetőségeit és technikáját, így nagyobb eséllyel sikeres lehet a következő próbálkozás során​.

Mondanunk sem kell, a feszült várakozás tapintható az egész világon, kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket.

@frederickflips Still really impressed @IShowSpeed #gymnastics #backflip #worldrecord ♬ LOCK IT UP (feat. Yeat, midwxst & Matt Ox) - Whethan

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)