Hirdetés

Egy modder hozta vissza nekünk a The Witcher 3: Wild Hunt kivágott csónakversenyeit

|

A The Witcher 3 csapata eredetileg csak a lóversenyeket hagyta meg a végleges játékban, de egy lelkes rajongónak sikerült előásnia a vízi megmérettetéseket is.

Hirdetés

Egy játék nagyon sokat változik a fejlesztése során: ahogyan egyre több játszható elem jelenik meg, úgy sok ötletről gyakran kiderül, hogy valamilyen okból mégsem kerül be a végleges játékba. Előfordulhat, hogy egy mechanika csak papíron hangzott jól vagy nincs rá elég idő, de az is lehet, hogy egész egyszerűen úgy érzik a fejlesztők, hogy egy-egy ötlet túlságosan szétszórt, fókuszálatlan élményt eredményez.

Ez a folyamat bizonyosan sokszorosan lejátszódott a The Witcher 3 több éves fejlesztése alatt is és így történhetett meg az, hogy az eredetileg tervezett versenyzős minijátékok közül végül csak a lóversenyek maradtak benne a végleges produktumban.

Hirdetés

Viszont ahogy sok más hasonló esetben is, ezúttal is kiderült, hogy nem teljesen távolították el a játékból ezt a minijátékot, ugyanis egy MerseyRockoff nevű moddernek a nemrég közzétett hivatalos REDkit modding készlet segítségével sikerült megtalálnia és helyreállítania a játék ezen részét.

Az alábbi videóban megnézhetitek, milyen is a verseny:

Ha kedvetek támadt kipróbálni, akkor az egyszerűen Boat Races névre keresztelt modot már meg is találhatjátok a NexusMods oldalán. Tesztek vele egy próbát?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)