Hirdetés

Cristiano Ronaldo MrBeast koronájára pályázik

|

Ronaldo kimondottan azért szállt be a YouTube-tartalomgyártásba, hogy megdöntse MrBeast uralmát.

Hirdetés

A Cristiano Ronaldo vs. Jimmy Donaldson meccs nem volt a 2024-es bingó kártyánkon, de most mégis itt tartunk. A focis legenda ugyanis indított egy új YouTube-csatornát 2024. augusztus 21-én, és pillanatok alatt meg is döntött két rekordot.

Ronaldónak sikerült például túlszárnyalnia MrBeast 24 órás feliratkozószám növekedési rekordját, ami annyira nem meglepő (tekintettel Ronaldo rajongótáborára), mégis elképesztő eredmény.

Hirdetés

Szeptember 2-án egy interjú során Ronaldót megkérdezték, hogy mik a tervei a YouTube csatornájával, és milyen jövőt lát előtte. A focista nem köntörfalazott, és azonnal megnevezte célpontját:

"MrBeastet kell majd legyűrnöm."

Jimmyt lekörözni nem lesz egyszerű, tekintettel arra, hogy a YouTube csillaga épp 313 millió feliratkozón áll, Ronaldo pedig 55 millió körül jár. Ettől függetlenül persze felbukkantak a csatornák, melyek már élőben közvetítik a két tartalomgyártó feliratkozói számait.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)