Hirdetés

ByeAlex a Lies of P után a legmonumentálisabb soulslike játékot is kiplatinázta

|

Az Elden Ring sem volt végül ellenfél, itt is meglett a platina trófea.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy ByeAlex nem csak simán megtöltötte a 10 ezer főnél is nagyobb befogadóképességű Budapest Parkot, hanem bizony gamer vonatkozásban is fontos mérföldkőhöz érkezett a karrierje, hiszen sikerült kiplatináznia a könnyűnek semmiképp sem mondható Lies of P-t.

Nos, a jelek szerint a népszerű zenész-producer ha lehet még mélyebbre merült a soulslike címek tengerébe, és egyenes a nagyvadra vetette rá magát, erőfeszítéseit pedig ismételten siker koronázta. ByeAlex ugyanis arról posztolt saját hivatalos Facebook-oldalán, hogy immár az Elden Ringben is megszerezte a platina trófeát. 

Hirdetés

A kiplatinázásról szóló posztban leírta, hogy több mint 230 órát pakolt bele a játékba, és bár sokszor volt ezen idő alatt ideges, ez volt gamer élete egyik legfontosabb élménye. Nem árt tudni, hogy az Elden Ring kiplatinázásához minimum háromszor végig kell játszani a teljes játékot, hogy meglegyen mindhárom befejezés, szóval tényleg nem kevés időt és energiát igényel ez a feladat. 

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő célpont! Ti melyik játékot ajánlanátok ByeAlexnek?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)