Hirdetés

Brutálisan visszaesett a Helldivers 2 játékosszáma

|

A Super Earth védelmezői szépen lassan nyugdíjba mennek.

Hirdetés

A Helldivers 2 az év egyik legmeglepőbb sikere volt, és nincs az a játékosszám esés, ami ezt elvehetné az Arrowhead srácaitól. Egy izometrikus kooperatív lövöldéből összehoztak egy olyan szolgáltatásalapú TPS-t, amire az egész ipar odafigyelt. A játék hónapokig forró téma volt a közösségi oldalakon, a TikTokon, és minden publikus platformon. A rajongók kitartása azonban most zuhanni látszik, ahogy lassacskán elfogynak a Super Earth védelmezői.

A Helldivers 2 volt a PlayStation kiadói részének leggyorsabban fogyó címe, így nem meglepő, hogy az össze is hozott egy 458 709-es egyidejű játékosszámot Steamen. A szomorú része ennek az, hogy a SteamDB adatai szerint május végére már csak 166 305-öt, június végére pedig már csak 41 860-at sikerült produkálni.

Hirdetés

Persze itt fontos megjegyezni, hogy egy PlayStation 5-ön is elérhető mókáról van szó, ezek az eredmények pedig csak a steames számokat tükrözik.

Ettől függetlenül látszik a megcsappant lelkesedés. Mutogatni lehetne éppenséggel a Sony és az Arrowhead PSN-es bohóckodására, de a játékosok többsége valószínűleg pont azért hagyja ott a Helldivers 2-t, amiért a nép általában otthagy minden szolgáltatásalapú lövöldét. Bármennyire is szeretnék a fejlesztők és kiadók, hogy a végtelenségig ugyanazt pörgessük, idővel mindenre ráun az ember, öt hónap pedig bőven elég bogár- és robotölésből.

Ti nyúzzátok még a Helldivers 2-t?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)