Hirdetés

BioShock remake készülhet a 2K-nél?

|

Bár már az új BioShock leleplezését is nagyon várjuk, lehet, hogy ennél többet fogunk kapni.

Hirdetés

Még ha a BioShock Infinite DLC-it külön is kezeljük, akkor is az a szomorú helyzet, hogy 2014 óta nem kaptunk semmi új tartalmat, és már az újrakevert játékok gyűjteménye is iskolába mehetne. A 2K egyik legsikeresebb FPS-szériája régóta pihen, így minden alkalommal, hogy egy új projekt kerül szóba, érthető okokból mindenki azonnal Big Daddykre és vénába lőhető szupererőkre gondol.

Egyelőre nem tudni, hogy tényleg új Bioshock játékról van-e szó, de a jelek kedvezőnek tűnnek.

Hirdetés

A 2K ugyanis egy be nem jelentett remake-en dolgozik, amiről egy LinkedIn-profilról értesültünk. A bejegyzés nem nevezett meg játékcímet, mégis a BioShock a leginkább esélyes - az első Mafiát már remake-elték, más olyan szériája meg nincs a kiadónak, aminek egy korábbi részét érdemes lenne a nulláról újraépíteni. Nehéz lenne elhinni, hogy Borderlands remake-et vagy Civilizationt készítenének, netán a Spec Ops: The Line-t frissítenék fel.

Amint bármi kiderül, szólni fogunk - leghamarabb az augusztusi gamescom, idén legkésőbb a decemberi The Game Awards ad majd jó alkalmat egy nagy bejelentésnek, és még a PlayStation is készül valamivel, hiszen ők nyáron egy viszonylag visszafogott előadást tartottak csupán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)