Hirdetés

Bemutatkozott az Alan Wake és Control fejlesztőinek kooperatív akciójátéka

|

A Remedy váltig állítja, hogy nem, ez bizony nem egy szolgáltatásalapú játék.

Hirdetés

A tegnapi Xbox Partner Previewra a Remedy nem csak egy Alan Wake 2 DLC-vel, de egy új játékkal is készült. A srácok évek óta hegesztették a Project Condor munkacímen készült többszereplős mókájukat, és tegnap este végre hivatalosan is megmutatták azt.

Az FBC: Firebreak néven érkező kooperatív lövölde az Alan Wake és Control világában játszódik. A főszereplőink a Federal Bureau of Control vészhelyzeti egységének tagjai, akik nem csak tűzoltással foglalkoznak.

Hirdetés

Egy PvE többjátékos élményről van szó, ahol meglátogathatjuk majd a Control és a The Oldest House helyszíneit is, miközben természetfeletti fenyegetésektől próbáljuk megóvni a világot.

"Mindig is az egyszereplős sztorikra koncentráltunk, és senki se aggódjon, több ilyen játékon is dolgozunk jelenleg. Ettől függetlenül régóta szerettünk volna összerakni egy PVE multis mókát. Rengetegen vannak köztünk, akik szeretnek másokkal együtt játszani, és nem is szeretnénk mindig ugyanolyan játékokat fejleszteni. Néha érdemes új kihívásokat bevállalni."

A Remedy kommunikációs vezetője, Thomas Puha elmondta, hogy ugyan lesznek megjelenés utáni frissítések, a Firebreak nem egy ingyenes játék, és nem is szolgáltatásalapú. Akárhogy is, a megjelenés valamikor 2025-ben várható PC-re és Xbox konzolokra. A Game Pass előfizetőknek már az első nap elérhető lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)