Hirdetés

Battle pass-szerű rendszerrel bővült a The Sims 4

|

A Maxis ezen keresztül új tárgyakkal jutalmazza a rendszeresen visszatérő játékosokat.

Hirdetés

A The Sims 4 főmenűje már így is zsúfolt, most viszont egy picivel még tömöttebb lett: egyes játékosoknak sikerült bizonyítékokat találniuk arra, hogy a fejlesztők egy új eseményrendszer bevezetését tervezik, amely ingyenes jutalmakat jelentene a rendszeresen bejelentkezők számára, időközben pedig már a hivatalos bejelentés is megtörtént.

Egy battle pass-szerű rendszerről van szó, amely jutalmakat ad az aktív játékosoknak. Olyan ingyenes játékbeli cuccokat oldhatunk fel a rendszeres visszatéréssel, mint új frizurák és ékszerek a Create-A-Simhez, új bútorok vagy tárgyak a Build Mode-hoz.

Hirdetés

Összesen négy héten át érkeznek folyamatosan a napi ajándékok, de ez nem jelenti azt, hogy minden egyes nap be kéne lépni, később is be lehet zsákolni a korábbi extrákat - sőt még egy héttel a hivatalos zárás után is be lehet gyűjteni mindent.

Mindeközben pedig már készül a The Sims 5, amely ingyenesen játszható lesz - a különféle kiegészítők és a külön megvásárolható tartalmak úgyis elég pénzt  hoznak majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)