Hirdetés

Batman Arkham franchise - további DC-s hősök kapnak saját játékot

|

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Batman Arkham játékok sikerén felbuzdulva más DC-s hősöket is adaptálnak.

Hirdetés

A korábbi Batman Arkham címek elképesztően sikeresek voltak a játékosok körében és az októberben érkező Batman: Arkham Origins is hasonló fogadtatásra számíthat, így a Warner Bros. elérkezettnek látta az időt arra, hogy a videojátékok terén is kiaknázzák a DC-s hősökben rejlő lehetőségeket.

A Time Warner (többek között a Warner Bros. és a DC Comics anyavállalata) vezére, Kevin Tsujihara egy friss közleményben kijelentette, hogy a Batman Arkham széria sikerén felbuzdulva további DC-játékok megjelentetését tervezik, sőt, egy komplett új franchise-t szeretnének kiépíteni, ami a DC Comics legnépszerűbb szereplőit venné alapul.

Kevin egyébként azt is elárulta, hogy egy rendkívül sikeres évet tudhatnak maguk mögött, hiszen a Mortal Kombat és a LEGO franchise-ok remek eladásokat produkáltak, ami azt bizonyítja, hogy hatalmas pénz van a játékiparban. Ti milyen DC-játékokat tudnátok elképzelni? Superman, Zöld Lámpás, Flash vagy esetleg a komplett Igazság Ligája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)