Hirdetés

Az Istencsászár áldása van a Warhammer 40,000: Space Marine 2-n, szárnyalnak a vérgőzös akciójáték eladásai

|

Ingyenes tartalmakat is bejelentettek, valamint érdekes statisztikákat is megosztottak az alkotók.

Hirdetés

Szenzációsan teljesít eddig a Warhammer 40,000: Space Marine 2, mely minden előzetes várakozást felülmúlva már 48 órával a premierje után átlépte a kétmillió eladott példányszámot, és bár azóta veszített a lendületéből, töretlenül toboroz új híveket az Istencsászárnak. A játékot kiadó Focus Entertainment október 16-án számolt be róla, hogy már több mint 4,5 millióan kaszabolják a tiranidákat és a káoszgárdistákat PC-n, PS5-ön, valamint Xbox Series X|S-en. Köztük van egyébként Henry Cavill is, akit sok más Warhammer-rajongóhoz hasonlóan sikerült beszippantania a Saber Interactive alkotásának.

Ezek után meglepő lenne, ha nem tervezné máris a kiadó és a stúdió a harmadik felvonást, de az még a távoli jövő zenéje, a jelenben pedig a Space Marine 2 diktálja a harci dobok ütemét. Mindkét fél elkötelezett a játék támogatása mellett: arra ugyan nem vennénk mérget, hogy a kampány is bővülni fog, egyelőre csak fontolgatják, az Operations (PvE) és az Eternal War (PvP) többjátékos módok kedvelői ellenben még jó darabig számíthatnak ingyenes friss tartalmakra, köztük új arénákra, hadműveletekre, ellenfelekre, fegyverekre, minden eddiginél durvább nehézségi szintre, hordamódra és sok minden másra. Csupán a kozmetikai csomagokért kell fizetni.

Hirdetés

Végezetül érdemes még megemlíteni, hogy több mint egy hónappal a premiert követően a Focus Entertainment X-fiókja publikálta az első statisztikákat. Ezekből kiderült, hogy míg PvE-ben a Bulwark, addig PvP-ben a Tactitian a leggyakrabban választott kaszt, ami pedig a fegyvereket illeti, a legtöbben az Auto Bolt Rifle-lel szeretik megszórni az ellenséget, közelharcban pedig a Chainsword vezeti a népszerűségi versenyt. Azt is megtudtuk továbbá, hogy az Operationök közül a Infernót indítják el a leggyakrabban, és Lictor a leghalálosabb boss, már legalább 2 431 848 űrgárdistával végzett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)