Hirdetés

Az Epic Games Store két játékot ad ingyen a jövő héten is - mutatjuk, mit tölthettek majd le

|

Nincs fék az Epic Games ajándékvonatán, hamarosan újabb címekkel bővíthetjük a gyűjteményünket.

Hirdetés

Több ígéretes címet is jövőre halasztottak ugyan, de ennek dacára sem mondhatnánk eseménytelennek az őszi szezont, egymást érik a megjelenések, és ha mindenre lecsapnánk, ami felkelti az érdeklődésünket, az garantáltan tátongó lyukat ütne a családi költségvetésen. Marad tehát a várakozás egy-egy mackósabb lárazásra, de addig is van módja annak, hogy ingyen gyarapítsuk kollekciónkat, és közben a lelkiismeretünk is patyolattiszta maradjon.

Több áruház hajlamos meglepni ajándék játékokkal az oda betévedőket, közülük pedig kétségkívül az Epic Games Store jár élen a nagyvonalúságban. Igaz, az egésznek van némi menza jellege, hiszen azt esszük, amit kapunk, és nem a svédasztalról válogatunk, de ha az adott héten nem is, legközelebb talán már olyasmit szolgál fel az Unreal Engine és a Fortnite fejlesztőinek piactere, ami nemcsak azért ízlik, mert elengedik az árát.

Hirdetés

Jelenleg az Empyrion - Galactic Survival és a Outliver: Tribulation párosát húzhatjuk be, de rövidesen megérkezik a váltás két másik játék képében, amelyek október 17-étől 24-éig maradnak elérhetőek. Ezek egyike a 2023 novemberében debütált Invincible Presents: Atom Eve, amely műfaját tekintve vizuális regény, de semmivel sem kevésbé véres, mint az alapjául szolgáló képregényfüzetek vagy animációs sorozat. A végigjátszás során fontos döntéseket kell majd hoznunk, amelyek befolyással lesznek a címszereplő másokkal ápolt kapcsolataira, de az is rajtunk múlik, hogy milyen irányba fejlesztjük a képességeit, és hogyan győzzük le körökre osztott összecsapásokban az ellenfeleit.

A másik ajándék sem sokkal régebbi, a Kardboard Kings 2022 februárjában jelent meg, és azóta teljesíti azon játékosok vágyait, akiknek minden álma kipróbálni, hogy milyen lenne egy gyűjtögetős kártyákra szakosodott üzletet birtokolni, vezetni és persze felvirágoztatni. Lapokat adunk-veszünk, segítünk az ügyfeleknek teljessé tenni gyűjteményüket, de közben magunk is felhalmozhatunk egy olyan ritka és értékes kártyákból álló kollekciót, aminek a fél világ a csodájára jár.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)