Hirdetés

Az Elden Ring kiadója helyrerakta a DLC nehézsége miatt siránkozókat

|

Sokak szerint túl nehéz lett a Shadow of the Erdtree, a Bandai Namco most adott nekik egy tanácsot.

Hirdetés

Shadow of the Erdtree DLC bődületesen jó kritikákat kapott, sőt végül az Elden Ring kiegészítője lett minden idők legjobbra értékelt bővítménye, egyúttal a 2024-es év eddigi legjobb játéka. A Steamen viszont jelenleg vegyes játékosértékelésekkel büszkélkedhet csak a Shadow of the Erdtree, a visszajelzések nagy része alapján pedig ennek oka nem más, mint a DLC nehézsége.

Sokan panaszkodtak azért, hogy az új területen, az Árnyföldeken a legkisebb, mezei mob is két csapással kivégzi őket, a bossoknak pedig olykor ehhez egyetlen találat is elég. A FromSoftware korábban is híres volt arról, hogy kifejezetten kemény kihívások elé állítja a játékosokat a DLC-kben, de egyesek szerint most túl messzire mentek.

Hirdetés

Nos, nekik üzent most a játékot kiadó Bandai Namco. Azt tanácsolták ugyanis, hogy esetleg talán fejleszteni kéne a Scadutree Blessinget, a DLC új, saját külön fejlődési mechanizmusát - erre  Scadutree Fragmentek gyűjtögetésével van lehetőségünk, és tényleg érdemes így tenni, mert minden Scadutree Blessing szint meglépése után erősebbek lesznek a támadásaink, a bekapott sebzés pedig csökken.

Nyilván nem mindenki vette jó néven a Bandai Namco tweetjét, egyesek szerint a kiadó simán csak noobnak nézi a játékosokat, míg mások jót derültek a dolgon, és felhívták a figyelmet arra, hogy tényleg ez lenne a megoldás, nem szabad eszetlenül rohanni a DLC-ben.

Ti mit gondoltok, tényleg túl nehéz lett a Shadow of the Erdtree, vagy "git gud"?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)