Hirdetés

Az Elden Ring DLC főgonoszát már egy szaxofonnal is legyűrték

|

Úgy néz ki, hogy elkezdődött a verseny, amiben a streamerek egyre agyamentebb játékvezérlőkkel próbálják felülmúlni egymás eredményét.

Hirdetés

A Twitch és a YouTube tartalomgyártóinak kedvenc időtöltései közé tartozik valamilyen őrült eszközzel végigjátszani a FromSoftware címeit. Mindenki tudta, hogy ahogy egyre több ember jut el az Elden Ring: Shadow of the Erdtree végéig, úgy fognak felbukkanni a furábbnál furább megoldásokat megörökítő videók.

Ezek egyikén @DrDecomposinget és a szaxofonját láthatjuk: a streamer bizony azzal náspángolta el a kiegészítő főellenségét.

Hirdetés

DrDecomposing egy PS5 kontroller beviteli jeleihez igazította a hangszert, így a karaktert úgy táncolt, ahogy ő fütyült. A végére a streamer annyira gyakorlottá vált a játék irányításában, hogy azt hinnétek szaxofonnal Elden Ringet tolni a világ legkönnyebb dolga. A valóság azonban az, hogy még Decomposing is meglepődött az utolsó futamának sikerén, és nevetve ünnepelte a DLC főellenségének legyakását

Az Elden Ring keményvonalas rajongói imádnak hasonló kihívásokat állítani maguk elé. A jövőben biztosan számíthatunk ennél őrültebb próbálkozásokra is, miközben a rendező békésen, egy kontrollerrel, idézésekkel és minden más játékbeli segédeszközzel élvezi kalandjait a Shadow of the Erdtreeben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)