Hirdetés

Az egész Dragon Age szériát behúzhatjuk most fillérekért

|

A szerepjáték sorozat mindhárom epizódja 90 százalékkal lett olcsóbb átmenetileg.

Hirdetés

Ha az egekbe szökött a pulzusod a Dragon Age: The Veilguard bemutatójának hatására, akkor itt a remek alkalom, hogy pótold az előzményeket, amennyiben eddig kimaradtak az életedből. Az Electronic Arts és a BioWare leakciózták az összes korábbi epizódot, így egy komolyabb ebéd költségén behúzhattok minden, PC-re elérhető Dragon Age tartalmat.

Ez kifejezetten jó lehetőség lehet azoknak is, akik a Baldur's Gate 3 stáblistája után hirtelen nem tudták, hogy mihez kezdjenek magukkal. Az eddig megjelent három epizód ugyanis több száz órányi minőségi RPG-élménnyel tölti ki az Astarion és a többiek után maradt űrt. Van egyébként még pár megszívlelendő javaslatunk a Dragon Age szérián kívül is.

Hirdetés

Mind a három Dragon Age játék 90 százalékos kedvezménnyel húzható most be Steamen, ami azt jelenti, hogy az egész trilógia 10 euróra jön ki. Ha persze csak egy-egy epizód hiányzik a kollekciótokból, akkor sem dől össze a világ, mivel külön-külön is megvehetitek bármelyiket 2 és 4 euró közötti összegért.

A vásár június 27-ig tart, azaz még van egy kis időtök megfontolni, hogy belevágtok-e az eposzi kalandokba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)