Hirdetés

Az EA Sports FC 25 új játékmódját, a Rusht részletezi a legfrissebb trailer

|

Ha a legnagyobb bajod az EA Sports FC-vel a sokáig tartó rohangászás, akkor a Rusht imádni fogod.

Hirdetés

A névváltás ellenére sem változott túl sokat az EA Sports focis sorozata. Az EA Sports FC 25 néven érkező folytatás nagyjából ugyanaz a játék lesz, amit a korábbi verzióktól megszokhattunk, viszont egy fontos újdonságot tartalmazni fog. Az FC 25 egyik nagy extrája a Rush mód, ami egy teljesen új élmény lesz a széria rajongói számára. Kisebb pálya, kisebb csapatok és rövidebb meccsek, melyeket akár az Ultimate Team játékosainkkal is pörgethetünk.

A 11v11-es mérkőzések helyett a Rushban 5v5 felállásban versenyzünk majd. A kisebb csapatok kisebb pályákon mérkőznek meg egy mással: az új gyep alapterülete mindössze 41,5 százaléka lesz az eredeti arénának. Ezzel párhuzamosan a meccsidők hossza 7 percre zsugorodik, és a játékosok szünetre sem vonulnak ki, csak akkor szusszanhatnak egyet, ha a labda kigurul a pályáról.

Hirdetés

Minden más részletet szépen apránként ismertet az EA Sports által kiadott előzetes. Kipróbálni még nem volt alkalmunk, de első blikkre úgy tűnik, hogy üdítő változatosságot nyújt majd azoknak, akik valami újra vágynának a focis szimulátorukban.

A Rush az EA Sports FC 25-ben lesz elérhető, amikor az megjelenik 2024. szeptember 27-én PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)