Hirdetés

Az EA Sports FC 25 egyik bugja jelentősen megkönnyíti a meccseidet

|

Voltak kisebb-nagyobb gondok, amiket az EA már helyre tett, de ez a glitch szabálytalan cseleket tesz lehetővé.

Hirdetés

Az EA Sports FC 25 indulása nem volt a legsimább. Az első problémák között voltak grafikai hibák, akadozó menük és rengeteg apróság, melyeket az EA meglehetősen gyorsan helyrerakott. Van azonban egy frissen felfedezett bug, ami a cikk írásának pillanatáig még vagy nem vettek észre, vagy még nem tudják, hogy hogyan javítsák. Érdemes lesz minél előbb munkához látnia a srácoknak, mert ez a glitch egy komoly problémát okozhat.

A Makatore nevű Twitch streamer hívta fel a játékosok figyelmét egy trükkre, amivel meg lehet kerülni a védett rúgások láthatatlan falait. Amikor a kapus kirúgja a labdát, vagy szögletrúgás történik, akkor a focistáinkat egy védőburok akadályozza meg abban, hogy berohanhassanak és blokkolhassák a golyót.

Hirdetés

Ha azonban lenyomjuk az R1/RB gombot a falba való ütközés előtt, akkor a karakterünk ignorálja azt, és tovább szalad, egészen addig, amíg bele nem áll a rúgást intéző játékos arcába.

A valóságban az ilyesmit megfújná, de mivel a játékban elvileg ez lehetetlen lenne, ezért a program semmit nem reagál a trükkre. Meglátjuk, hogy mikor kezd majd bármit ezzel a stúdió, de jelenleg ez a glitch sokat segíthet a meccseid megnyerésében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)