Hirdetés

Az EA Play előnyeit most 1 eurós áron élvezheted ki, de sietned kell

|

Ha bele akarsz kóstolni az EA felhozatalába, akkor most egy hónapnyi játékidőt kapsz alig 400 forintért.

Hirdetés

Hogy mennyire éri meg mostanság fizetni a videojátékos előfizetéseket, az meglehetősen érdekes kérdés lett a Game Pass erősödése óta. Az ipar egésze azon agyal épp, hogyan húzhat ki több pénzt a kuncsaftjaiból, miközben az áremeléseket egyre nehezebben nyelik le az emberek.

Az EA most azzal próbálja enyhíteni a helyzetet, hogy hatalmas kedvezménnyel kínálgatja saját előfizetését: az EA Play most 1 euróért kipróbálható, ami még a 400 forintot sem éri el (ha éppen a forint is úgy gondolja, de mostanában azért a 395 körüli árfolyam a megszokott).

Akármi is a véleményünk erről,  néhány száz forintért hozzáférést kapni az EA gyűjteményéhez nem rossz ajánlat, pláne úgy nem, hogy áprilisban a Star Wars Jedi: Survivor is csatlakozott az olcsóbb szolgáltatás felhozatalához.

Hirdetés

Ha végig akarjátok pörgetni Cal Kestis legutóbbi kalandját, akkor azt most mind Xboxon, mind PlayStationön megtehetitek 400 forint alatti áron, ami azért már egészen kellemes kategória egy végigjátszásért. A Steamen az EA Play hozzáférésért 1,2 eurót, míg az EA saját alkalmazásában 1 eurót kell kicsengetnetek mindezért.

Fontos megjegyezni, hogy az ajánlat csak új előfizetőkre vonatkozik, és 2024. augusztus 15-ig élhettek vele. Szerintünk megéri.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)