Hirdetés

Az EA elnöke szerint a következő Battlefield a cég történelmének legambíciózusabb projektje

|

Andrew Wilson mer nagyot mondani, kérdés, hogy aztán a megjelenéskor mit kapunk.

Hirdetés

Ismét elérkezett a játéktörténelem ciklusának az a része, amikor Andrew Wilson leígéri a csillagokat is. Hogy George Lucas halhatatlan szavaival éljek: "ez olyan, mint a költészet, rímel".

Befutott az EA 2025 Q1-es üzleti jelentése, és a kiadó elnöksége nagyon lelkes az EA Sports College Football 25-tel, a Madden NFL 25-tel és persze a Dragon Age: The Veilguarddal kapcsolatban. Miközben öltönyös emberek a jövőbeli bónuszaikat számolgatták, Andrew Wilson felállt, hogy intézzen pár érdekes mondatot a Battlefield franchise kapcsán.

Az EA és a DICE katonai lövölde-franchise-a meglehetősen kemény periódus közepében van. Az elmúlt években sem új közönséget nem sikerült megfogni, sem a régieket megtartani. A Battlefield 2042 rengeteg javításon és bővítésen esett át a megjelenési katasztrófa óta, de ez is csak annyit ért, hogy "Vegyes" címkét kaphasson a Steam közönségi értékelődobozában. A hangulaton az sem segít sokat, hogy az EA az év elején leépítette a franchise legjobb egyszereplős tartalmaiért felelős csapatát.

Hirdetés

Sebaj, itt van Andrew Wilson, aki majd most megnyugtat minden Battlefield rajongót:

"A következő rész nem csak az egyik nagyobb prioritású projektünk, hanem az egyik legambiciózusabb cím is, amit valaha felépítettünk. Összeállítottuk a lehető legjobb csapatot, akik megkaptak minden technológiát és erőforrást, amire csak szükségük lehet egy fantasztikus Battlefield összeállításához."

Ha nektek is megremegett az arcotok ettől, akkor azt javasoljuk, hogy még ne kezdjetek dühöngeni. Van még tovább:

"A legnagyobb Battlefield csapatot hoztuk össze a sorozat történelmében, akik egy egész univerzumot fognak összerakni, egyesítve a többjátékos és egyjátékos élményeinket."

A kirúgott fejlesztők biztos örömmel olvasták az utolsó mondatot. Akárhogy is, a DICE összekaparta a 2042-t egy élvezhető lövöldévé. Ha sikerül kamatoztatniuk a tudásukat a következő epizódban (és az EA hagyja őket sütögetni), akkor talán tényleg egy menő felvonást kaphatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)