Hirdetés

Az Assassin's Creed Shadows miatt a Black Flag remake is csúszik?

|

A Ubisoft eredeti tervei szerint hamar megkaptuk volna a kalózos játék feltámasztását, de ez már változhatott.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Black Flag a Ubisoft sorozatának egyik legjobban megbecsült része, amelyben a kalózok aranykorában járhattuk be a Karib-tengert. Máig az egyik legjobb kalózos játékot hozta össze vele a kiadó, és hasonló élményt ígért a Skull & Bones is, csak valamivel kevesebbet adott végül. Tavaly nyáron merült fel, hogy a Ubisoft Singapore műhelyében elkezdődött a Black Flag remake fejlesztése, de mivel a munkálatok még a korai stádiumban tartanak, ezért valószínűleg évekre lehetünk a megjelenéstől. 

Azóta szinte el is felejtettük a projektet, mert a csapból is a Ubisoft újdonsága, az Assassin's Creed Shadows folyt, amelyet nemrég toltak el 2025. február 14-re, ez pedig nemcsak azt jelentheti, hogy a Shadows közelebb került a hasonló tematikájú Ghost of Yotei megjelenéséhez, hanem azt is, hogy a döntés miatt az imént említett Black Flag remake is hátrébb csúszhat. 

Hirdetés

Bár sokan azt feltételezték a Kotaku információira hagyatkozva, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag feltámasztása még messze van, az Insider Gaming munkatársa, a szintén belsős infókat szállító Tom Henderson legújabb jelentése alapján a remake valójában közelebb van a megjelenéshez, mint gondoltuk volna. Henderson szerint a Ubisoft 2025 novemberére tervezte a Black Flag megszépített visszatérését, de mivel a Shadows 2025 februárjára csúszott, mindez változhat. 

Henderson úgy tudja, hogy az Assassin's Creed franchise executive producere, Marc-Alexis Côté azt írta a munkatársaknak küldött belső emailben, hogy az Assassin's Creed Shadows késése hatással lesz a széria többi újdonságának ütemezésére is. Henderson megemlítette az önállóan játszható multis spin-offot, az Assassin's Creed Invictust példaként, amelyet állítólag szintén 2025 novemberére terveztek, amiképpen a Shadows utáni következő nagy cím, a 2026-ra belőtt, boszorkányos Hexe is érintett lehet, hiszen ha a Black Flag remake tolódik, valószínűleg az is fog. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)