Hirdetés

Az Arkane alapítója napokon belül bejelenti új játékát, szerinte a Dishonored és Prey rajongók imádni fogják

|

A WolfEye Studios előző címe kellően sikeres volt ahhoz, hogy a csapat egy nagyobb projektbe vághasson bele.

Hirdetés

Az Arkane Studios alapítója, Raphael Colantonio meglehetősen lelkes az új stúdiója kapcsán. Colantonio még 2017-ben hagyta ott az Arkane-t, majd alapította meg WolfEye-t. Az első játékuk a Weird West volt, amely ötvözte az immersive sim műfajt az izometrikus RPG-k elemeivel. Az egyveleg elég sikeresnek bizonyult ahhoz, hogy ellássa a WolfEye-t a szükséges erőforrásokkal, így Colantonio és csapata már egy ambiciózusabb projektbe vághatott bele.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mi is ez a játék, de az alapító szerint imádni fogjuk. Egy Twitter posztban elárult annyit, hogy a bejelentés néhány napon belül várható, és hogy a Dishonored és Prey szerelmeseinek szól. A felhozott két megjelenés egyébként szintén Colantonio kezei alatt készült, szóval nem a levegőbe beszél.

Hirdetés

Ilyen felvezető után jogosan vagyunk izgatottak a bejelentés kapcsán:

A WolfEye első emberének láthatóan szenvedélye az immersive sim műfaj. Colantonio részben azért hagyta ott az Arkane-t mert csalódott volt a Prey bukása kapcsán. Most kap egy újabb lehetőséget a bizonyításra, nagyon szorítunk neki, hogy az általa teremtett világ ismét megtalálja közönségét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)