Hirdetés

Aknakereső és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Netflix újragondolta az Aknakeresőt, de nem ez volt az egyetlen érdekesség a héten.

Hirdetés

Érdekes, hogy pont a nyár közepén van a mobiljátékok egyik legerősebb hete, de értjük a logikát: mi sem dobnánk be semmit a tavaszi vagy az őszi szezonba, amikor mindenki nagyobb lélegzetvételű, PC-s és konzolos játékokkal játszik. 

Nem biztos, hogy a NETFLIX-féle Aknakereső a hét legnagyobb volumenű újdonsága, de úgy gondoljuk, sokan örülnek neki, és szívesen nyomogatják akár a vízparton, akár otthon heverészve. A többieknek ott van például a The Pathless, a Zenless Zone Zero, a Resident Evil 7 vagy az Antstream Arcade számos retro játéka.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Minesweeper (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Az Aknakeresőt 30 felett keveseknek kell bemutatni, a 30 alattiakkal viszont lehet, hogy épp a Netflix játéka ismerteti majd meg a koncepciót. Ebben a változatban négy különböző tájon kell válogatott fejtörőket megoldanunk, de teljesíthetünk napi kihívásokat is különböző nehézségi szinteken, és generálhatunk különleges pályákat, ha már kifogytunk a feladatokból. A cél ugye megtalálni az aknákat az alapján, hogy milyen számok jelennek meg a játéktéren - ezek jelzik, hogy hány aknával érintkeznek.

További mobiljáték megjelenések

Antstream Arcade (iOS, Android) - 1990 Ft egy hónapra, 17.990 Ft egy évre

Battle Crush (iOS, Android) - ingyenes

Lost Mastery (iOS) - 2990 Ft

Otherworld Three Kingdoms (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)