Hirdetés

Akár Fallout-játék is lehetett volna a Baldur's Gate 3

|

Erről maga a Larian Studios vezetője beszélt.

Hirdetés

Arra is volt terve a Larian Studios csapatának, hogy milyen más franchise-ba ugorjanak fejest, ha esetleg a Wizards of the Coasttal nem sikerül megegyezni, és a Baldur's Gate 3 helyett egy teljesen más univerzumban játszódó címet kell fejleszteniük. 

Swen Vincke szerint nem volt sok más opciójuk egyébként, de ha nem jön össze a megállapodás, akkor valószínűleg a Fallout vagy az Ultima licencét próbálták volna megszerezni. Persze mint azt tudjuk, erre nem került sor, mivel a Wizards of the Coast boldogan lecsapott erre a lehetőségre még 2017-ben, hat évvel később pedig megérkezett a Baldur's Gate 3.

Hirdetés

Az Edge magazinnak adott interjújában Vincke elmondta, a csapata a nagy összeborulás előtt bezárkózott egy hotelszobába, és addig ki sem jöttek onnan, amíg össze nem raktak egy olyan ajánlatot a Wizards of the Coastnak, ai képes lehet meggyőzni a kiadót. Ez a kapkodás viszont nem járt még sikerrel, a Wizards of the Coast vissza is dobta a prezentációt. Vincke beleállt a dologba, és elmondta, épp akkor fejezték be a Divinity: Original Sin 2-t, a csapat kimerült, szeretnének kérni egy kis haladékot.

Ezt szerencsére meg is kapták, a második esélyt pedig már nem puskázta el a Larian Studios. Persze az sem biztos, hogy rosszabbul jártunk volna egy Larian-féle Fallouttal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)