Hirdetés

A Valve még be sem jelentette, de már 18 ezren nyomják legújabb játékukat

|

Valaki keltse fel Gabe-et, mert a Deadlock megjelenés gyakorlatilag megtörtént, csak éppen be sincs jelentve a játék.

Hirdetés

Az első szivárgások után arra számítottunk, hogy a Valve aktivizálni fogja magát, és hamarosan bejelenti majd a Deadlock című, hősalapú TPS-ét. A játékból csak az nem látott félórányi játékmenet anyagot, aki szándékosan elkerülte azt. Itt volt az ideje a hivatalos megerősítésnek, de a Valve továbbra is hallgatott, és még mindig hallgat. A srácok nagyon lelkesen tesznek úgy, mintha semmi sem történne, közben pedig már 18 ezer ember próbálgatja a címet.

A még be sem jelentett Deadlock játékosszám rekordja tegnap 18 254 fő volt. A cikk írásának pillanatában is több mint 6000-en pörgetik a cuccot, ami azt jelenti, hogy a be nem jelentett lövöldével többen játszanak, mint a Brawlhallával, a Fallout 76-tal, és a Tekken 8-cal. A tesztelők nem is nagyon rejtegetik a dolgot, és baráti meghívókat osztogatnak embereknek X-en (vagyis Twitteren) és a Steam fórumokon. Csak éppen a kommunikáció maradt el.

Hirdetés

Az igazán izgalmas része az egésznek, hogy a The Verge már egy előzetest is írt a játékról. Az oldal újságírója már kipróbálta a TPS lövöldét, de személyes sztorija végén kiderült, hogy letiltották a meccskeresőről, szóval a Valve valószínűleg nem volt nagyon lelkes a nem várt cikk kapcsán.

Akárhogy is, a Deadlock létezik, pörög, és már rengetegen játszanak vele. Már csak azt várjuk kíváncsian, hogy a Valve mikor lesz hajlandó tudomást venni a koraszülött jelenségről, és végre hivatalosan is bejelenteni az egészet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)