Hirdetés

A Valve megunta a titkolózást, hivatalosan is bejelentette új játékát

|

Azt a játékot, amivel jó ideje már tízezrek játszanak aktívan.

Hirdetés

Ezt a napot is megéltünk: a Valve hivatalosan is bemutatta legújabb játékát, a Deadlockot, amely több népszerű multiplayer műfaj elemeit ötvözi. A játék bejelentése csendesen történt, miután hónapokig tartó szivárogtatások miatt gyakorlatilag mindenki tudott a létezéséről, a Deadlock május óta a Valve egyik legrosszabbul őrzött titka volt, mióta a cég egy meghívásos alapon működő alfaverziót indított el a Steamen.

Az alfateszt résztvevői persze a megszokott módon egy figyelmeztető képernyővel szembesültek, amely megtiltotta számukra, hogy bármit megosszanak a játékról, de mivel korlátlan számú meghívót kaptak, a szivárogtatások hamar megkezdődtek.

Hirdetés

A Valve végül most tényleg hivatalossá tette a játékot, miután augusztus 23-án, pénteken késő este elindította a Deadlock Steam-oldalát. Az áruházban elérhető információk még meglehetősen szűkszavúak: Deadlockot egy többjátékos játékként írják le, amely jelenleg korai fejlesztési szakaszban van. Az oldal nem említi részletesen a PC rendszerkövetelményeket, de annyi biztos, hogy a játék csak 64-bites processzorokon és operációs rendszereken futtatható. Korábbi játékosbeszámolók szerint a Deadlock egyébként Windowson és a Steam Decken is működik.

Bár a Deadlock első pillantásra egy újabb hero shooternek tűnik, a játék valójában inkább egy hagyományos MOBA. A mérkőzések egy hatalmas térképen zajlanak, ahol két hatfős csapat próbálja ellenőrzés alatt tartani a pontokat, minionokat vezetve négy sávon, megsemmisítve az ellenséges védelmet és fejlesztéseket vásárolva. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)