Hirdetés

A Ubisoft fejese is megszólalt az Assassin's Creed Shadows miatti negatív visszhang kapcsán

|

Yves Guillemot elég határozott álláspontot fogalmazott meg.

Hirdetés

Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója határozottan elítélte a cég néhány alkalmazottját ért online támadásokat. Egy interjúban, amely a Ubisoft blogján jelent meg, Guillemot aggodalmát fejezte ki ezek miatt, és kiállt kollégái mellett. Bár nem nevezett meg konkrét játékot, úgy tűnik, hogy az Assassin's Creed Shadowsra adott negatív reakciók is közrejátszottak ebben.

"A mostani aggodalmaim közé tartoznak a néhány csapattagunk és partnerünk ellen irányuló rosszindulatú támadások."

- mondta Guillemot.

"Ezeket határozottan elítéljük, és arra bátorítom az iparág többi szereplőjét és a játékosokat, hogy tegyenek hasonlóképpen. Büszke vagyok csapataink munkájára, és bízom a kreatív döntéseikben. Ünnepelnünk kellene a videojátékok készítésébe fektetett kemény munkát és tehetséget."

Hirdetés

Az Assassin's Creed Shadows két játszható karaktert kínál, köztük Yasukét, egy 16. századi Japánban élt fekete férfit, aki valós történelmi személyiségről mintáztak. Ennek kapcsán az X-en Elon Musk egy tweetjében azt állította, hogy a sokszínűség elvei ártanak a művészetnek, ami további vitákat váltott ki.

Marc-Alexis Cote, a játék executive producere elmondta, hogy bár válaszolni akart Musk tweetjére, úgy döntött, hogy ez nem lenne eredményes.

"Elon támadásával nem győzhetem meg az embereket a csapatunk álláspontjáról"

- mondta Cote.

"Remélem, hogy az emberek nyitottan állnak majd a játékhoz, és meglátják benne az értéket. Szerintem ez a legjobb Assassin's Creed-játék, amit valaha készítettünk."

Az interjúban Guillemot arról is beszélt, mi lelkesíti a videojáték-iparban. Az új technológiák és azok potenciálja izgatják leginkább. Kifejtette, hogy gyorsabb hardverfejlesztéseket szeretne, mivel a technológiai evolúció hiánya visszafogja az iparágat az új élmények létrehozásában.

"Ha gyorsabban tudnánk alkalmazni az új technológiákat, mint a generatív mesterséges intelligencia és a felhőalapú megoldások, jobb helyzetben lennénk új, kiemelkedő élmények nyújtására"

- mondta.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)