Hirdetés

A Twitch 35 országban drágul, köztük Magyarországon is

|

Hamarosan többet kell fizetni majd azoknak, akik támogatnák streamereiket.

Hirdetés

Aki támogatná kedvenc tartalomgyártóját a Twitchen, az többféleképp is megteheti ezt: kikapcsolhatja az adblockert, küldhet neki biteket, de a legnépszerűbb a fizetős feliratkozás.

Változó, hogy ki mit kínál ezért cserébe, de az árak nem: jelenleg az első kategóriás feliratkozás 3,99 euróba, azaz olyan 1500 forintba kerül. A magasabb kategóriák ennél nyilván drágábbak, de a Tier 1 a legnépszerűbb, így annak árát emeli most a platform.

Hirdetés

A tegnap kiadott hivatalos közlemény szerint a Twitch 35 országban fogja megemelni a Tier 1-es feliratkozások árát. Az emelést azzal indokolják, hogy így több pénz marad a streamerek zsebében, és mivel kemény időket élünk, ez sokat fog nekik segíteni. Az régiónként változó egyébként, hogy hol mennyit emelnek, de nálunk 1 eurós emelésre számíthatunk, így a Tier 1 már 4,99-be fog kerülni.

Az emelés július 11. környékén várható, és a Twitch figyelmeztetett mindenkit, hogy a jelenleg futó előfizetések a váltás pillanatában automatikusan drágulni fognak. Figyeljetek majd oda az árakra, és lépjetek közbe, ha már sokallanátok az 5 eurót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)