Hirdetés

A történelem legdrágább befejezetlen játékát most te is ingyen kipróbálhatod

|

Most teljesen ingyen ránézhettek, hogy mire ment el 700 millió dollár.

Hirdetés

A Cloud Imperium Games már évekkel ezelőtt bevonult a játéktörténelem nagyjai közé, de nem biztos, hogy úgy, ahogy szeretett volna. A hatalmas, többszereplős, sci-fi virtuális valóság a mai napig nem készült el, de a rajongói lelkesen öntik bele a pénzt, remélvén, hogy egyszer majd csak összeáll a nagy mű.

Idén májusban a támogatások elérték a 700 millió dollárt, de még sem a főmodul megjelenéséről, sem a kampányról nem tudunk körülbelüli dátumokat sem. Ettől függetlenül az alfa pörög tovább, és legalább rendszeresen kapja a kisebb-nagyobb frissítéseket.

Hirdetés

Az tagadhatatlan, hogy a tesztélmény nagyon sokat fejlődött az elmúlt 10+ évben, és ezt a napokban minden érdeklődő megvizsgálhatja. Ingyenes hét kezdődött ugyanis a Star Citizen szerverein, ahol július 19-ig most mindenki szabadon szárnyalhat. A játék univerzumában egy civileknek szóló ünnepélyről van szó, ami tökéletes lehetőséget kínál új vagy visszatérő pilóták becsalogatására. Az új kezdőélmény kifejezetten nagy segítség lesz mindenkinek, aki idegennek érzi magát a mély űr sötétjében.

Aki kíváncsi a Star Citizen jelenlegi állapotára, az itt talál meg minden fontos infót annak letöltéséhez.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)