Hirdetés

A The Sims 4 új frissítése kissé elrontotta a játékot

|

Kreatívabban építhetünk medencéket, de cserébe mindenkinek levált a szemöldöke.

Hirdetés

Lehet, hogy a The Sims 5 végül mégsem készül el, de a negyedik részt még lelkesen bővítik. A legutóbbi csomag a 40 eurós Lovestruck kiegészítőt hivatott felvezetni, és hozott magával egy rakat apróságot, amiket azok is élvezhetnek, akik nem feltétlenül költenének extra pénzt a virtuális emberkéik szerelmi életére. A gond csak az, hogy a frissítés alapvető játékelemeket rontott el.

A panaszok szerint egyesek nem tudtak hozzáférni a szünet menühöz, mások elvesztették a mentéseiket, a többiek pedig minimum lebegő szempillákkal küzdöttek. Látszólag minden egyes The Sims-játékosnak volt valami olyan problémája, amit a tapasz okozott. Ugyanakkor bekerültek kör alakú medenceszélek, így már bárki építhet egy hatalmas péniszt a hátsó kertjébe.

Hirdetés

A frissítés egyébként a következőket hozta magával:

  • Romantikus határok - Mindenki megszabhatja, hogy az adott sim milyen körülmények között válhat féltékennyé
  • Kapcsolatok rejtegetése - Mindenki elrejtheti a kapcsolati panelről az olyan simeket, akik nem részei a háztartásunknak
  • Nemfüggetlen kapcsolati elnevezések
  • Szempillák, frissített hajstílusok, több körömstílus
  • Kör alakú medencék
  • "Biztonságos streamelés" mód, új beállítások a szomszédság történetekhez, beszélgetések panel és egyéb extra funkciók

Mindez nagyon jól hangzik, de persze nem mindenki élvezte az újdonságokat. A fentebb említett hibák sokak életét keserítették meg, és idővel a Maxis is felfigyelt a helyzetre. A The Sims Direct Communications Twitter oldal jelezte, hogy már összeraktak egy javítást a frissítés okozta problémákra, ami épp tesztelés alatt áll. Remélhetőleg minden jól megy, és a napokban le is szállíthatják a megoldást.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)