Hirdetés

A The Sims 4 következő kiegészítője felforrósítja a hangulatot

|

AZ EA és a Maxis feljebb tekerik az erotikát a Lovestruckkal.

Hirdetés

Bár a The Sims 5 már javában készül a háttérben, az Electronic Arts és a Maxis párosa egyelőre a The Sims 4-gyel tartja fent az érdeklődést, amely egyúttal komoly pénzeket is termel a készítőknek. Persze nem az alapjáték, hiszen az free-to-play, viszont a tematikus DLC-kért és kiegészítőkért már a zsebükbe kell nyúlniuk a játékosoknak, ráadásul rengeteg készült belőlük mindenféle alkalomra.

Az alapjátékban alapból is van lehetőség a romantikázásra és a kapcsolatépítésre, beleértve a lepedőakrobatikát és hasonlókat, de a fejlesztőcsapat az évek során igyekezett kibővíteni a lehetőségeket olyan csomagokkal, mint a Romantic Garden és a My Wedding Stories - ehhez a listához írhatjuk most fel a Lovestruckot, amely még több opciót ad arra, hogy feloldódjanak a gátlások. 

Hirdetés

A Lovestruck néven futó kiegészítő felforrósítja a levegőt a simek között, új szintre emeli az ismerkedést, a csábítást, az érzelmek kifejeződését, amihez még randiappot is lehet használni. A trailer alapján a fejlesztők elrepítenek minket a romantika fellegvárába, Ciudad Enamoradába, ahol minden az erotika körül forog, bárhol le lehet zavarni egy gyors menetet és be lehet öltözni bárminek a partner kedvéért, akár még óriási padlizsánnak is. Mi nem ítélünk el titeket, ha ez jön be. 

A The Sims 4: Lovestruck Expansion Pack július 25-én jelenik meg minden platformra, amire az alapjáték is elérhető, ugyanakkor nem adják olcsón a romantikát, mivel 40 euróba, vagyis nagyjából 16 ezer forintba fog kerülni (amiből egy rakás játékot vásárolhattok a Steam nyári leárazásában, csak megjegyezzük). Azok, akik szeptember 5-ig megveszik a kiegészítőt, kapnak három kozmetikai cuccot is ajándékba (Cry Me a River Eyeliner, Herbert Heart Plushie, Basic Breakup Double Bed). 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)