Hirdetés

A Subnautica 2 négyfős cooppal érkezik a bejelentő trailer szerint

|

A tegnapi Xbox műsornak hála végre tényleg láthattunk egy darabkát a Subnautica 2-ből, és több kérdésre is választ kaptunk.

Hirdetés

Az Unknown Worlds már jó ideje dolgozott a Subnautica 2-n, és nem is nagyon rejtegették. Többször elmondták, hogy a projekt készül, de számítsunk rá egyhamar. Az idő természetének köszönhetően az óra pörgött, pörgött, és eljutott oda, ahol a játékot végre hivatalosan is bemutathatták.

A tegnap esti Xbox Partner Preview részeként felbukkant a Krafton és az Unknown Worlds szerelemgyereke, ami 2025-ben fog befutni a Game Preview programon keresztül.

Hirdetés

A fejlesztők szerint az első rajongó leginkább kooperatív opciókra vágytak, így most elhozzák majd azokat a Subnautica 2-ben. A Partner Preview után megjelent blogposztban megígérték, hogy aki a szokásos, feszült, magányos élményt akarja, az továbbra is megkapja majd azt az egyjátékos lehetőségen keresztül.

A játék részleteiről majd akkor tudhatunk meg többet, ha közelebb kúsztunk a megjelenéshez. Pontos dátumot még nem kaptunk, de annyi biztos, hogy 2025-ben fog befutni PC-re és Xbox konzolokra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)