Hirdetés

A Steamen is elérhető lesz az Assassin's Creed Mirage

|

Új játékai mellett a korábbi címeit is felpakolja a Ubisoft a Valve platformjára.

Hirdetés

Jelentős változások elé néz a Ubisoft még akkor is, ha végül nem vezetnek eredményre a felvásárlásról folytatott tárgyalások a Tencenttel. Ezek közül az első, amivel a közönség szembesülni fog nem más, mint hogy nem kerülik el többé a kiadó játékai a Steamet, mi több, a friss alkotások ugyanakkor debütálnak majd a Valve platformján, mint a Ubisoft saját PC-s áruházában.

De nem csak a jövőben érkező újdonságoknak, köztük a novemberről 2025. február 14-ére csúszott Assassin's Creed Shadowsnak örülhet majd a Steam közössége, mivel szép lassan felkerül a kiadó utóbbi néhány évének termése is.

Hirdetés

Elsőként a Star Wars Outlawst jelentette be a Ubisoft a Valve platformjára, november 21-ét érdemes bekarikáznia a naptárban, aki csak erre várt, hogy megvásárolja, de lesz egy játék a közelmúltból, amire még hamarabb csaphatunk le. Nem másról van szó, mint az eredetileg az Assassin's Creed Valhalla DLC-jének szánt, végül önálló játékként formát öltött Assassin's Creed Mirage-ról, amellyel a fejlesztők visszatértek a tradicionális AC-recepthez, lehámozva róla minden szerepjátékos elemet, ami rárakódott a 2017-es Assassin's Creed Origins óta.

Konkrét dátumot még nem társított hozzá a Ubisoft, de ezt a hónapot, vagyis októbert szemelte ki a steames premier számára, és már élesítette is a játéknak dedikált aloldalt az áruházban. Tökéletes alkalom lehetett volna az első évforduló (október 5.) a megjelenés számára, ám erről már sajnos lecsúszott a kiadó.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)