Hirdetés

A Steam újabb felhasználói rekordot döntött, a legnépszerűbb játékok között egy banán is van

|

A Valve boltja hatalmas platformmá nőtte ki magát, ami egyre több és több felhasználót vonzott be magához az elmúlt hónapokban.

Hirdetés

A játékipar több problémától is szenved, és konstans az az érzés facsar bennünket, hogy egy nagy átalakulási folyamat közepében vagyunk. Ezért is tesz olyan jót a lelkünknek a tudat, hogy az idei évben többször is beszélhettünk Steam rekorderedményekről.

A Valve digitális boltja egy PC-s platformmá, majd egy konzol alaprendszerévé fejlődött. Az akciók, a funkciók és a Steam Deck egyre több és több játékost vonz a Steamre, ami így egyre csak növekszik és növekszik.

Hirdetés

Szeptember 22-én újabb rekordot döntött a platformot használó egyidejűleg bejelentkezett fiókok száma: 38 367 277. Ez majdnem napra pontosan egy hónappal az előző, 37 266 324-es rekord után jött össze, és ezt a számot akkor még sokan a Black Myth Wukong előretörésének tulajdonították. A Top 20 legnépszerűbb játékok listájában a Wukong egyébként mindig ott figyel a negyedik helyen, de azt szorosan követi egy Banana nevű cím.

A lista egyetlen meglepetése a Banana, ami tulajdonképpen csak egy Banana clicker játék, ami valamiért lenyűgözte az internetet. Ha titeket is érdekel a Steam legújabb őrülete, akkor erre tessék.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)