Hirdetés

A Star Wars Outlaws rengeteg tartalmat ígér a megjelenés utánra is

|

Ha még nem tudod eldönteni, hogy a Star Wars Outlaws Gold és Ultimate verziójával érkező Season Pass kell-e, akkor most könnyebb lesz dönteni.

Hirdetés

A Star Wars Outlaws egy nyílt világú akciójáték, és mint minden nyílt világú akciójátékához, a Ubisoft ehhez is rengeteg DLC-vel készül. Éppen ezért van az Outlawsból több kiadás, köztük olyan kiszerelésekkel, melyek tartalmazzák a DLC-khez szükséges bérletet. Az extra pénzért, extra digitális apróságok járnak, de nem csak Han Solo mellényét tudjuk majd felhúzni, ha kiprekáljuk a Season Pass árát.

Azt mostanra mindenki tudja, hogy a bérlet tulajdonosai kapnak egy exkluzív kalandot Jabbával és haverjaival, de mellette két sztoricsomag is érkezik a megjelenés utáni hónapokban. Idén ősszel várható a Star Wars Outlaws: Wild Card, ahol hősünket meghívják egy Sabacc versenyre. Itt futhatunk bele Lando Calrissianba, aki készségesen segít majd az események felpörgetésében.

Hirdetés

A második kiegészítés a Star Wars Outlaws: A Pirate's Fortune címet kapta, itt pedig egy újabb ismerős, Hondo Ohnaka keresztezi majd utunkat. A veterán kalóz szeretne leszámolni egy ellenséges legénységgel, erre a melóra pedig mi leszünk a tökéletes partner. A Pirate's Fortune valamikor 2025 tavaszán fog behajózni.

Hogy a Story Pack 2 után várnak-e még ránk újdonságok, nem derült ki, de a Ubisoft szereti hosszú távon támogatni az egyszereplős címeit is, így nem lennénk meglepődve, ha további DLC-kre is számíthatnánk 2025 egésze során.

Akárhogy is, a Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)