Hirdetés

A Star Wars Outlaws rendezője csalódott a pontszámokban, de örül a játékosok reakciójának

|

A legújabb Star Wars kaland már itt van, és tömegek élvezik azt önfeledten, még akkor is, ha kritikailag keveseket nyűgözött le egy újabb Ubisoft sandbox.

Hirdetés

Már mindenki számára megvásárolható és játszható a Star Wars Outlaws, ami meglehetősen langyos fogadtatást kapott a kritikusoktól. Senki nem taposta el a játékot (oké, a Eurogamer talán picit), de senki nem is istenítette azt.

A konszenzus nagyjából az, hogy egy szép, de túlságosan is a megszokott formulákat követő akciójátékot kaptunk, Star Wars körítéssel. Jó hír viszont a Ubisoft számára, hogy a játékosok el tudtak veszni ebben a körítésben, és rengetegen pörgetik épp a kalandot.

Hirdetés

GamesRadar+-nak adott interjújában Julian Gerighty, a játék rendezője most reagált az Outlaws eredményeire:

"Egy picit csalódott vagyok a Metacriticben, mert a kritikusok és a sajtó véleménye nagyon is fontos a számunkra. Szerencsére a játékosok láthatóan rá tudtak kapcsolódni arra, amit nyújtani tudtunk."

Gerighty elmondta, hogy van egy bizonyos szintű büszkeség és boldogság most a csapatban. A srácok nagy örömmel figyelik a közösség reakcióit a helyszínekre, sztorikra és karakterekre. Ami pedig a jövőt illeti:

"Ez egy olyan játék, amit milliók fognak játszani éveken keresztül, szóval sosem fogjuk abbahagyni a finomítását. Oké, hazudtam, egy nap valószínűleg abbahagyjuk majd, de nem a közeljövőben."

Ha kíváncsiak vagytok a mi Star Wars Outlaws tesztünkre, akkor azt itt találjátok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)