Hirdetés

A Star Wars Outlaws PS5-ös játékosait megszivatta az új frissítés

|

Ha nem akarnak végleg megakadni a végigjátszás egy pontján, akkor a Ubisoft szerint ajánlott előlről kezdeniük a játékot.

Hirdetés

Bár hivatalosan csak augusztus 30-án jelenik meg a Ubisoft és a Massive Entertainment újdonsága, a Star Wars Outlaws, a kritikusok mellett azok is előbb játszhattak vele, akik előrendelték a Gold vagy az Ultimate kiadások egyikét. Utóbbiak meglehetősen borsos áron mozognak, 110 és 130 euróért kínálja őket a Ubisoft Store, éppen ezért kellemetlen, hogy becsúszott egy olyan baki, ami lényegében arra kárhoztatta a PlayStation 5-tel rendelkező vásárlókat, hogy kezdjék elölről a játékot. 

A kellemetlen fejleményekről a vállalat egy e-mailben tájékoztatta a PS5-ös verzió speciális kiadásainak előrendelőit, amely alapján kiderült, hogy egy update áll a hiba hátterében. 

Hirdetés

A Ubisoft a levélben beszámolt róla, hogy egy vaskos, hibajavításokat tartalmazó patch, és elismerte, hogy a frissítés miatt problémába ütközhetnek azok, akik az Outlaws egy régebbi verziójával játszottak eddig, és elnézést kér a kellemetlenségekért. A vállalat azt javasolta az érintetteknek, hogy miután meggyőződtek arról, hogy a legújabb változat van telepítve náluk, kezdjenek egy új játékot, ugyanis a régebbi mentésekkel megakadhat a rendszer - olyannyira, hogy a továbbjutást is meghiúsíthatja.

Az amerikai IGN be is számolt olyan felhasználókról, akik így jártak. Persze egyetlen nap alatt nem juthattak messzire, de tekintve, hogy a korai hozzáférés miatt is fizettek többet, ami mindösszesen három nap előnyt biztosít, az pedig igencsak megrövidült az ajánlott újrakezdés miatt. 

Az 1.000.002-es update viszont fontos, ajánlott mindenkinek felrakni, mivel hibajavításokat és egy 40 fps-es módot hozott magával. Ez a méretén is meglátszik, 8,5 gigabájton terpeszkedik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)