Hirdetés

A Star Wars Outlaws első DLC-je megjelenési dátumot kapott, de egy ingyenes csomag is úton van

|

A galaxis kalandozói hamarosan új feladatokat kapnak, és egy nagy tétekkel zajló Sabacc versenybe is beszállhatnak.

Hirdetés

A Star Wars Outlaws nem fogyott olyan erősen, mint ahogy azt a Ubisoft szerette volna, de ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők kihátrálnának a játék mögül. Sőt, a jövőben nagyobb csomagokkal is támogatni fogják a messzi-messzi galaxis bővítését, ezek első darabja pedig a Wild Card lesz.

A Season Pass részeként érkező DLC egy Sabacc verseny körül zajlik majd, melynek részeként még Lando Calrissiannal is összefutunk. Meglepődnénk, ha a sztorinak az asztalnál lenne vége, de november 21-én minden kiderül majd.

Hirdetés

A Season Pass tulajdonosai nem csak a Wild Cardot, de a Hunter's Legacy és Cartel Ronin szereléseket is bezsebelhetik majd február 21-én. A fenti fizetős tartalmak mellett egy ingyenes kiegészítés is befut (szintén 21-én), ami mindenkinek ad tennivalókat új Contract melókon keresztül. A fenti dátum egyébként nem csak a tartalmi bővítések, de a steames megjelenés időpontját is jelöli. Ha valaki epekedve várta, hogy a Valve-tól vehesse meg a Ubisoft játékát, az két hónap múlva erre is sort keríthet majd.

Ha nektek a Star Wars Outlaws nem jött be, de vannak más Ubisoft címek a kívánságlistáitokon, akkor lessetek rá az éppen aktív akciókra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)