Hirdetés

A Riot kukázott egy League of Legends karakterekre épülő Smash Bros. klónt

|

A Multiversus bukdácsolása után a srácok láthatóan nem akarták követni a Warner példáját.

Hirdetés

A Riot Games az elmúlt években rengeteg projekttel próbálkozott. A kiadó régen túl van azokon a napokon, amikor az "S" a Gamesben csak poénok céltáblája volt: a League of Legends sikerét követte a Valorant, a Teamfight Tactics, és a Legends of Runeterra is, rengeteg Riot Forge megjelenés mellett. A fentiek befutása után is folytatódtak a kísérletek, és egyike ezeknek a Pool Party nevű projekt volt.

Egy League of Legends karakterekre épülő verekedős játékról beszélünk, ami eleinte egy hardcore fighter lett volna, de később egy lazább, platformos próbálkozássá vált. Gyakorlatilag a Super Smash Bros. és a Multiversus formulájáról beszélünk, ahol komplex kombók bevitele helyett az ellenfél leszorítása a cél. Egy újságíró, Mikhail Klimentov rántotta le a leplet az egészről, aki elárulta, hogy a projekt idén májusban került kukába.

Hirdetés

A Multiversus bukdácsolása valószínűleg átgondoltatta a Riottal a terveket, de egyébként is fura lett volna egy platform fighterrel előállni, amikor a kampusz másik végében már készül az FG műfaj következő titánja.

A 2XKO minden jel szerint a verekedős címek következő nagy megjelenése lesz. A cím fejlesztését az a Tom és Tony Cannon vezetik, akiknek a modern címekben használt rollback netkód alapjait köszönhetjük az EVO (az év legnagyobb verekedős rendezvénye) létezésével együtt. A srácok FG-ket esznek, isznak és lélegeznek, a League of Legends karaktereit használó játékuk pedig jó eséllyel az ipar egyik legnagyobb durranása lesz.

Ilyen körülmények között nem meglepő, hogy a Riot visszalépett a platform fighteres megoldástól. Egy könnyedebb partijátékra valószínűleg lenne igény, de arénák helyett talán jobb irány lenne a Mario Party felé nézelődni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)