Hirdetés

A rajongók Dino Crisist akarnak, a fejlesztők szerint az nem férne meg a Monster Hunter mellett

|

Egy közelmúltban lezajlott szavazás után úgy tűnik, hogy mindenki Dino Crisist akar, csak Shinji Mikami nem.

Hirdetés

A Resident Evil és Dino Crsis játékok atyja, Shinji Mikami számára meglepő hírt kapott, néhány hónapja ugyanis lezajlott egy közvéleménykutatás, ahol a Capcom játékok szerelmesei szavazhattak egyes címekre. Az egyik fő kérdés az volt, hogy ki melyik szériát szeretné viszontlátni remake vagy folytatás formájában, és az eredmény mindenkit meglepett: a Dino Crisis nyert, nem is kevéssel.

Shinji Mikami meglepődött az eredményeken, de sajnos rossz híre volt azoknak, akik szeretnék viszontlátni a 20 éve pihenő szériát.

"A dinoszauruszok csodálatosságát, és minden menő dolgot, amit ki lehet a témából hozni, már nagyjából sikerrel megvalósítottuk a Monster Hunter játékokban. Szóval ha úgy is döntenénk, hogy kiadunk egy új részt vagy remake-et a Dino Crisisból, akkor szerintem nem nagyon lenne helye, mivel a Monster Hunter hatalmasra nőtt."

Hirdetés

A Dino Crisis sorozat nem bővült új epizóddal a harmadik rész 2003-as megjelenése óta. Azóta a széria egy kultklasszikus maradt egy szűk, de lelkes rajongótábor számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)