Hirdetés

A Prime Gaming három csodálatos játékot ad ingyen, köztük a Baldur's Gate-tel

|

Kalandozók vagy youtuberek is lehettek az előfizetéshez járó ajándékoknak köszönhetően.

Hirdetés

Ha valaki netán nem tudná, ár-érték arányban a Prime Video-előfizetés az egyik legjobb ár-érték arányú szolgáltatás: ha beérjük az alapcsomaggal, akkor alig 900 forintért hozzáférést kapunk a Prime Video streamingplatformhoz, amin remek sorozatokat és filmeket érhetünk el, mellette pedig ingyen Twitch Subot is küldhetünk kedvenc tartalomgyártónk felé. Mindezeken túl még a Prime Gaming ajánlatait is bezsebelhetjük, melyek között digitális tárgyak és teljes játékok is várnak ránk. Utóbbi kínálata a napokban három címmel bővült.

Hirdetés

Az ajándékok közül az elsőt, a Youtubers Life 2-t keveseknek kell bemutatnunk - ha valaha is saját videós birodalom felépítéséről álmodtatok, akkor ez nektek szól. A második ajándékhoz kell egy kis affinitás a retró alkotások iránt, de a Baldur's Gate 3 szerelmeseinek mindenképpen ajánlanánk, elvégre a sorozat első részének felújított változatáról, a Baldur's Gate: Enhanced Editionről beszélünk. A történet nyitófejezete fejezete rengeteg izgalmas pillanatot és csodálatos karakterek bemutatkozását ígéri. A Maneater a sor utolsó darabja, amiben cápák lehettek, kezdetben még picik és sérülékenyek, majd egyre nagyobbak és falánkabbak.

A Baldur's Gate-et augusztus 17-ig, a Maneatert szeptember 18-ig, a Youtubers Life 2-t pedig október 16-ig húzhatjátok be, ha rendelkeztek Prime Gaming-előfizetéssel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)