Hirdetés

A Priest Simulator elég szabadosan értelmezi a szent hivatást

|

Nem teljesen tudjuk, hogy mire kellene számítanunk egy ilyen játéktól, de azt tudjuk, hogy nem erre.

Hirdetés

A helyzet az, hogy jómagam egy keresztény családban nőtem fel, és bár mi reformátusok vagyunk és nálunk lelkészek vannak, azt is képes vagyok elképzelni, hogy egy pap mivel foglalkozik. Amikor megláttam a Priest Simulator címet, akkor nem az ugrott be elsőnek, amit trailer mutatott.

A videóban ugyanis a címszereplő tűzlabdákat szór egy apokaliptikus városban, amit láthatóan egy hatalmas pók próbál lerombolni. Vannak kétségeink a gyónás erejével kapcsolatban, amikor ez a helyzet áll fenn.

A fejlesztésért felelős Asmodev szerint a Priest Simulator egy mockumentary, ami Lengyelországba akar elkísérni minket.

Hirdetés

Voltak emberek, akik szerint a Priest Simulator bemutatja egy autentikus lengyel pap életét, de ennek a nyilatkozatnak a kiértékelését rátok bízzuk a trailer megtekintése után.

A félőrült FPS egyébként már elérhető Early Access formában a Steamen keresztül. Az első értékelések nagyrészt pozitívak, így ha valami nagyon furára vágytok, akkor mi nem fogunk megállítani benneteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)