Hirdetés

A pletykák szerint a Call of Duty: Modern Warfare 3 mindjárt bekerül a Game Passbe, hamarabb, mint azt gondolnád

|

Ha minden igaz, akkor gyakorlatilag karnyújtásnyira van a Call of Duty: Modern Warfare 3 Game Pass-es debütálása.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a megjelenés napjától fogva benne lesz a következő CoD, vagyis a Call of Duty: Blac Ops 6 a Game Pass felhozatalában, de annak kapcsán egyelőre nem érkeztek konkrétumok, hogy mi lesz a helyzet a korábbi részekkel, mikor is számíthatunk rájuk. 

Nos, a legfrissebb pletykák szerint a Call of Duty: Modern Warfare 3 esetében ez a dátum annyira közel van, hogy a tavaly novemberben megjelent játék már ezen a héten bekerülhet a Game Passbe, ha pedig ez igaz, akkor már a hivatalos bejelentés sem lehet messze. Ezzel a Modern Warfare 3, nem pedig a Blac Ops 6 lehet az első CoD, ami érhető lesz a Game Passben.

Hirdetés

GamingBolt információi szerint július folyamán már korábban is lehetett hallani különféle híreszteléseket, most viszont egy nevesebbnek mondható szivárogtató, @eXtas1stv is arról írt a Twitteren/X-en, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 a héten, egészen pontosan július 24-én, vagyis szerdán megérkezik a Game Passbe - PC-re és konzolra, felhőn keresztül nem lesz futtatható. 

A szivárogtató egyébként arról is írt, hogy a Valorant konzolos kiadására július 26-án, vagyis pénteken számíthatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)